La fotografia
un nou llenguatge universal

Creació, innovació i promoció

Sota la direcció de Kavvij Sluban , aquest taller vol anar més enllà de la classe magistral per esdevenir un espai d’expressió i recerca d’un punt de vista propi. Una primera passa cap a la creativitat personal amb tota l’emoció i tola la incertesa que això comporta.

Un experiència única que combina dos aspectes principals de la fotografia contemporània: Per una banda, definir el propi treball a partir de les fotos seleccionades i per l’altra, donar a la sèrie la presentació més escaient: un portfoli per a una revista, una sèrie per a exposar a una galeria, una presentació en forma de llibre , com a diaporama ....

La fotografia<br> un nou llenguatge universal<br>

Dos dies amb Klavdij Sluban

NIVELL

Obert a qualsevol persona apassionada per la imatge: fotògrafs professionals o estudiants de fotografia i art, aficionats a la fotografia o a l’art en general.

DATES i LLOC

27 i 28 d’octubre al Castell de Rubí
MMUC ,Carrer del Castell, 35, 08191 Rubí, Barcelona

QUOTA

80€. Dirigits a cobrir les despeses relacionades amb l’organització del taller.
El viatge, el menjar i estada van a càrrec de cada participant.

SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ

Envia’ns un portfoli amb un màxim de 24 fotografies, juntament amb un text introductori una breu carta de motivació. Les sol·licituds s’han de fer arribar en format PDF amb un pes màxim de 20MG a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

KLAVDIJ SLUBAN

Nascut a París l’any 1963, Klavdij Sluban és un fotògraf francès d’origen eslovè que ha rebut nombrosos guardons com el European Publishers Award for Photography 2009, el Leica Prize (2004) o el Niepce Prize (2000).
Destacat com un dels millors fotògrafs de la seva generació, entre les seves publicacions destaquen Beirut (Steidl), East to East (publicat simultàniament per Actes Sud, Dewi Lewis, Peliti, Braus, Apeiron & Lunwerg amb un text d’Erri de Luca), Entre Parenthèses, (Photo Poche, Actes Sud), Transverses, (Maison Europeenne de la Photographie) i Balkans -Transit, amb un text de François Maspero (Seuil )
L’any 2013, el museu Nipece va oferir una retrospectiva del seu treball amb After Darkness, 1992-2012. www.sluban.com

Dos dies amb Klavdij Sluban